Nieuws

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, nieuwe menu’s en andere mooie momenten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.


Menukaart - Restaurant Dell'arte
411
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-411,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-,qode-theme-ver-16.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Garnaal
aardappel | yoghurt |l limoen

 

Coquille
ganzenlever | knolselder | hazelnoot   

 

Langoustine*
wortel | bergamot | krokant brood

Griet**
kalfswang | zuurkool | madeira

 

Hert
pastinaak | vijg | rode wijn

 

Banaan
caramel | chocolade | pinda

Prijzen voor menu & met wijnarrangement

                  4 gangen     58.00     27.00
*                5 gangen     67.00     33.00
**              6 gangen     76.00     39.00
***            7 gangen     85.00     45.00

Griet liever dan hert als hoofdgerecht supplement €4.00
Kaas als extra gang   €11.00
Kaas in plaats van dessert supplement  €6.00
Bij gezelschappen van 6 personen of meer vragen wij u een voorkeur te geven aan ons menu

Bekijk hier het menu voor kerst en oudjaar.

Garnaal
22
aardappel l yoghurt l limoen
Coquille
25
ganzenlever l knolselder l hazelnoot
Langoustine
26,50
wortel l bergamot l krokant brood
Gerookte Eendenborst
22
eendenlever l kastanje l paddenstoel
Vis van de dag
28
champagne l aardappel l cêpes
Zeetong & Noordzeekrab
33,50
aardpeer l gewürztraminer l appel
Hert
34
schorseneer l kweepeer l rode wijn
Zwezerik ´rossini'
44
ganzenlever l madeira l truffel
Mandarijn
12
dulce de leche l bergamot l vanille
Dessert van de dag
11,50
Dame blanche
12
wit l puur l melk
Kazen “van Tricht”
16
honing l krentenbrood l noot