Nieuws

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, nieuwe menu’s en andere mooie momenten, meld je dan aan voor de nieuwsbrief.


Ontdek een aangenaam restaurant achter de muren van deze prachtige woning in het dorpje Cadzand. Op een steenworp afstand van de mondaine badplaats Cadzand-Bad. De stranden verwelkomen je, de golven roepen je. Voor een verfijnd diner trek je je terug in restaurant Dell’arte in Cadzand-Dorp.

Het karakteristieke pand uit 1878 was het ouderlijk huis van Robbert. Hij groeide er op als kleine jongen. Tegenwoordig is het de thuisbasis van Robbert en Julie, waar ze hun droom hebben waargemaakt. Restaurant Dell’arte vond de weg terug naar huis.

KEIJK.fotografie-2072
KEIJK.fotografie-2472

De intieme woonkamer is met zachte kleuren ingericht tot restaurant. Zoals Julie het voor ogen had. De grote ramen van het restaurant, het uitzicht op de tuin. Op zwoele zomerdagen worden gasten op de binnenplaats uitgenodigd voor een ontspannen lunch of een aangenaam diner. Het menu weerspiegelt de liefde van Robbert voor Zeeuws-Vlaanderen en de zee. Groenten van het seizoen, lokale producten en vis. De wijnkaart sluit mooi aan op de gerechten.